Flyttstädning i Kungälv och Partille

Hede Service AB

Flyttstädning i Kungälv & Partille

Något som vi även erbjuder till våra kunder är flyttstädning i Kungälv och Partille. När vi utför en flyttstädning så arbetar vi alltid effektivt och noggrant så att du som kund blir nöjd med våra arbeten. Det kan vara besvärligt att genomföra en flyttstädning, det är stressigt med en flytt och att då även behöva städa gör det för det mesta ännu mer stressigt. När du anlitar oss för en städning så kan du lita på att det blir ett skinande rent resultat. Vi vet vad som krävs för att en städning ska bli godkänd.

Huvudsaken är för oss att du blir nöjd och märker skillnad. Skulle det vara så att en av våra kunder inte är riktigt nöjd med ett av våra arbeten så kommer vi alltid att åtgärda det. Vi lämnar aldrig någon kund missnöjd. Att kunna erbjuda en god kundservice till våra kunder är något som vi alltid efterstävar vid varje uppdrag vi utför.

Städtjänster

Vi erbjuder även andra tjänster inom städ såsom trappstädning, kontorsstädning, grovstädning och golvvård med mera. Vi kan anlitas till mindre städuppdrag eller till större av alla som är i behov av det. Om du vill veta mer om vad för slags tjänster vi erbjuder inom städ så är du välkommen till att ta kontakt med oss så berättar vi mer.