Fastighetsservice i Kungälv

Hede Service AB

Fastighetsservice i Kungälv

Vi riktar oss till personer som är i behov av en fastighetsservice i Kungälv. Hela Göteborgsregionen utför vi uppdrag mindre eller större uppdrag utför vi. Fönsterputsning är något som många kan glömma av eller inte hinner med, vi hjälper till att städa fönsterna så de blir skinande rent igen.

Det spelar för oss ingen roll hur stora eller hur högt beläget ett fönster är. Vi använder oss av speciella tekniker och hjälpmedel såsom mobila arbetsplattformar som gör det lätt för oss att kunna utföra ett säkert och noggrant arbete även när det är högt beläget. Vi hjälper till att städa fönstret inom- och utomhus. Vi är väldigt erfarna med att arbeta på högre höjder och utför det alltid med professionalitet. Vårt rengöringsmedel och redskapen vi använder oss utav hjälper oss även till att kunna vara effektiva och professionella.

Kunden i fokus

När vi utför ett uppdrag så har vi varje enskild kund i fokus. Vi tar hänsyn till varje kund och dess behov. Vi utesluter inga önskemål och försöker att alltid kunna överträffa kundernas förväntningar.